onsdag 4 juni 2008

Det är så roligt när det blir fel!

Nu ska jag dela med mig av vad jag fnissade åt senast:

Gå till hitta.se

Leta efter Eriksdalsbadet. Inte satellit, utan karta.

Bredvid Eriksdalsbadet ligger en racketsporthall.

De har stavat ordet preciiiiis som jag uttalade det när jag var typ 7-8 år.

Ni som inte förstår var det blev fel: www.komvux.se/sommarkurser

Ni som inte tycker det var så värst skoj: www.roligt.nu

5 kommentarer:

Dante sa...

Du vet du vad , jag sa faktiskt också så när jag var en liten snoris. Jag vet också vems fel det var det var den där programledaren som alltid påade Björnen Paddington. Han uttalade ington så starkt och så tydligt att jag som den unga vilsna själ jag var trodde allt skulle uttalas så. Så jag sa BadmINGTON.

Trasigt. Jag trodde jag var ensam om att bära detta kors. Där ser man.

/D

Digidiva sa...

Så det är DÄRIFRÅN den här förbannade bollsportsdyslexin kommer!!! Eftersom du dels hjälpt till med att lösa det mysteriet och dels är tillräckligt modig för att outa dig själv som en Ington (Skönt att se att jag inte var ensam om detta handikapp!) ska jag fr o m idag länka till din blogg och rekommendera dig för varenda dåre jag känner. Och jag känner bara dårar så nu kommer du få en anhopning av minst....3-4 besökare!

Anette sa...

HAHAHAHA!! Den var ju bara hur bra som helst. Och Dante, det förklarade en himlans massa helt plötsligt.

Påminner mig om en annan lustig liten felstavning. Finns en gammal, gammal sketch med..hmm..Susanne Reuter? Nåja, nån av dom där galna tanterna iaf. Där hon envisas med att legitimation heter legimitation. Jag som moderatbandyspelare tyckte detta var mycket lustigt nåt år senare eller så när dom på samtliga hcp-kort (typ golfarnas id-kort) som delades ut i Sverige skrev just det. Legimitation.

För övrigt vill jag tillägga att garderob inte alls ska uttalas som man tror, det uttalas gaberob. Bara så ni vet! =)

rewdboy sa...

hahaha

jag brukade mobba såna som pratade sådär. som inte kunde uttala orden rätt.

eller..brukade å brukade..?
jag gör det fortfarande.

btw..har jag nämnt att jag under mitt första år i sverige när jag gick i kyrkans barnskola så yttrade jag inte ett jävla ord. kanske för att jag inte kunde så bra svenska och inte ville säga orden fel. men efter det året så har min käft gått i ett. nu kan ingen få tyst på mig!

Digidiva sa...

En annan skön klassiker: Rutschkana. En jag känner uttalar det som ruschell-kana. Jag ska inte avslöja vem det är men hans namn börjar på G och slutar på ustaf....

Sen en annan jag gör själv: marmelad. klart jag vet hur det ska uttalas egentligen men när jag säger det så blir det ändå likadant som när jag var 4 år: Mamilard