onsdag 23 april 2008

Till alla er skofetischister out there!

(Det vill säga typ alla jag känner) Ni vet hur tröttsamt det är att ha en vision av vilken sko man vill köpa i huvudet? Man bara VET att det kommer bli kärlek vid första ögonkastet så fort man ser den. En ljuvligt, adrenalinstinn buy or die-känsla intar hela ens kropp. Och så finns Skon med stort S inte i verkligheten i nån enda affär? De flesta av oss kan nog relatera till det. No more, säger jag! Det är slut på den frustrationen, en gång för alla! Här kommer vårens överlägset hetaste sneakertips:

På converse webbplats kan man designa sin egen sko!!!! FATTAR NI hur fantastiskt glammigt det är!!! Det är det enda som överhuvudtaget kan göra Converse lite bättre; att få sätta sin egen personliga prägel på dem. Inte är det särskilt dyrt heller. Gå genast hit:

http://www.converse.com/#

Klicka på den gula rutan längst ner till vänster. Designa. Beställ. Matcha med valfri outfit.Bli coolast i sommar. Så lätt var det!

You are all so very welcome darlings! :-)

1 kommentar:

yoakeem sa...

Snubblade på en ad om Converse med citat av Ian Curtis på. Det fanns med andra ikoners citat också. De finns bara i limiterad upplaga, men gissa om jag ska browsa igenom varenda affär i NYC för att få tag på mina alldeles egna Ian Curtis Converse. Måste ha!!!