torsdag 17 april 2008

Eurovision 2008

Visst sörrni. Den 24:e maj smäller det så det är dax att börja ladda om man inte gjort det förr. I förberedelserna ingår självfallet noggrann research av konkurrensen. I detta djuplodande arbete har jag hittat årets Tanzen. och det är Irland som bjuder på detta. och jag bjuder på videon här på min blogg. Var så goda. Luta er tillbaka och låt er chockeras...


3 kommentarer:

yoakeem sa...

Det här är underhållning på proffsnivå. Eller inte... det sorgliga i kråksången, eller kanske kalkonsången nu då, är att folk som inte bryr sig om Eurovision Song Contest inte kan hålla fingrarna i styr och måste rösta på detta bara för att sabotera. Tänk er följande situation i sportsammanhang:

Det är en varm sommardag. Sverige är på topp. Alla är glada och det fullkomligt sjuder av liv på alla landets gator. på uteserveringarna sitter folk som klistrade framför storbilds-TV med immiga kalla öl i händerna. Sverige spelar nämligen VM-final i fotboll mot Brasilien. Vem hade kunnat tro det? Det är trettio sekunder kvar av matchen och Sverige leder med 2-1. Ska Sverige vinna VM? Nej, för långt borta i en norrländs grotta har yoakeem suttit i flera år och skapat en robotkopia av Zlatan. Nu när det återstår trettio sekunder av matchen sänder yoakeem in sin robot på planen. Samtidigt råkar den riktiga Zlatan att dö. Kanske har yoakeem nåt med detta att göra. det förtäljer inte denna berättelse. Eftersom alla är så koncentrerade på matchen så ser ingen att Zlatan som befann sig på högerkanten trillar ihop och blir ersatt av robot-Zlatan. Tjugo sekunder kvar. Robot-Zlatan får tag på bollen och skjuter den rätt i mål. I krysset. Men ingen jublar. Varför? Jo, yoakeem hade ju programmerat robot-Zlatan att göra självmål. yoakeem skrattar. Det återstår några sekunder av matchen och bara en bråkdel av en sekund efter att bollen är satt i spel på nytt kommer robot-Zlatan och dunkar in ännu ett självmål. yoakeem är nöjd. Han knallar leende från arenan. I sin iPod spear Charlotte Perrelli sin låt Hero. Den som kom på andra plats i Eurovision song contest det året så en kalkon vann. Det var även det året yoakeem började smida sina planer. Sverige kommer aldrig att hämta sig efter detta.

Så gott folk. Passa er för att rösta på kalkonjäveln! Det är inte bara Thanksgiving som riskerar att bli inställt! ;)

rewdboy sa...

yoaeekm ditt mähä..
de som inte bryr som om ESC röstar inte...jag skulle fan aldrig rösta på en kalkonjävel eller finska pajasar.

men skulle å andra sidan inte rösta på perelli heller..

Anonym sa...

När är Euro vision i serbien? alltså är hela grejen den 24 maj? eller bara det innan när dom kvalar? hare bra.