onsdag 14 januari 2009

Det är nästan så man inte törs säga det högt meeen...

...solen skiner, vinterjackan känns för varm och det värmer litegrand om kinderna när man är utomhus... baske mig om det inte är våren som är på väg!! Sunshine make me a happy girl!


5 kommentarer:

Anonym sa...

Vart f-n tog vintern vägen? Det är ju januari, för bövelen!

/Heli

yoakeem sa...

Nämen kära vän. Jag blir jätteglad över att du är glad över solens strålar, men... Vi har ju diskuterat detta varje år, sedan vindarna viskade Pontares namn, tror jag. Du yrar om att våren är här och vill ut på grönbete på uteserveringarna så fort bakfyllan från nyår lagt sig och raketerna fortfarande värmer dina frostbitna kinder. Men innan ens granen hunnit börja barra så blir det kallt igen och vips så står du där, inte fullt så glamourös, med tungan fastfrusen på kanten av en isig Cosmopolitan. Igen. Så låt oss nu gå över det en sista gång:

Vårmånader i Sverige är mars, april och maj. Enligt SMHI är det vår då dygnsmedeltemperaturen är stigande och över noll grader i minst sju dagar i streck.

Digidiva sa...

HAHAHAHAHA!!!!! Jag är som en pavlov-hund. Min hjärna tycker att lite solsken betyder uteservering i annalkande. Alla dessa år av väderskiften och besvikelser fastnar på nåt sätt inte i minnet:-D

rewdboy sa...

vår? yeye.,.det säger du innan årets kallaste period inte ens har börjat!!??

Fanny sa...

Jag håller med digi-diva. För min del slipper jag gärna kylan och snön. Uteservering hägrar... MÅSTE ni vara såna jävla domedagsprofeter?????