tisdag 25 mars 2008

Påsken är slut, men den jä*la julen är ju fortfarande här!!

Eller egentligen värre: det är bara vinterkylan som är kvar, inte glittret, klapparna och tomten.

"Julen varar fram till påska" har man blivit itutad sen barnsben. Och trott på det. De får nog ändra låtraden till: "Julen varar fram till juni" och om 2-3 generationer får de väl modifiera igen och skriva "Julen varar nu för alltid"

Digitnot: Jag är så sjuuuukt trött på att gå omkring i det här vinterlandskapet nu!! Ska det finnas nån rättvisa borde sommaren vara 6 månader med en medeltemperatur på 25 grader. dag som natt!

Digit: Påskhelgen var ett välkommet brejk och innehöll alla de viktigaste ingredienserna: prit med vänner, påskmat hos mamsen och påskvila på hemmaplan. Dessutom börjar våren synas, om inte på vädret, så på att det finns mycket att se fram emot. I helgen som kommer till exempel ska jag förmodligen på förfest hos fantastiska Fanny och sedan gå ut och göra stan osäker med pinglan Pam.....

2 kommentarer:

rewdboy sa...

päivi-sääde korhonen!
jag måste nu officiellt gå ut med att du verkar ha ca 3-4 skruvar lösa och dessutom sitter en eller flera av dina RAM-minnesmoduler lite löst inuti din cerebrala enhet, där långt inne i din skallbas, strax ovanför nackkotorna. du har med detta inlägg påvisat att du med all säkerhet har kortare, eller möjligtvis sämre minneskapacitet än de så välkända guldfiskarna som simmar omkring som lealösa jellos i sina små fula runda glasskålar.

alla vid sina normala sinnens bruk och minneskapacitet skulle nog vilja argumentera mot ditt påstående att det är mycket vinter i detta land. de flesta skulle nog kunna stå för att uttalande där de faktiskt påtalar den raka motsatsen: det är ganska lite vinter i detta land nuförtiden. vintern har lyst med sin frånvaro det senaste decenniet och folk pratar om det kan bero på utsläpp av växthusgaser som kväveoxider, koldioxier eller om ozonskiktets tjockleck är aningen försvagad och därigenom släpper igenom allför mycket av en viss våglängd av den strålning som härrör från vår närmaste stjärna, känd som solen.

vi har alltså, ska jag tala om för dig, haft en markant höjd genomssnittstemperatur i höjd med våra bredgrader de senaste 10-12 åren och du vill påstå att det är vinterlandskap. ehuru man väljer att använda sina synorgan och riktar dessa ut genom fönstret just idag kan detta av dig galna påstående synas korrekt, men den kloke vet att alla dylika påstående bör vara empiriskt grundlagda och det kan jag med all säkerhet säga att ditt påstående icke alls äro. du har valt att fokusera din illvilja på en, två dagar i den närmaste dåtiden för att påvisa något som inte kan påvisas.

varför har du valt att gå ut med denna osanning idag då världen domineras av osanningar i form av kväljande kvällstidninsgrubriker såsom nakenchocker och annat dravel och på så sätt späda på det förakt mot det skrivna ordet som numera omger denna en gång så ädla konstform och som jag trodde du faktiskt var en väktare av?

yoakeem sa...

WORD! :)