onsdag 26 mars 2008

NU förstår jag sammanhanget!

Jag vet inte om det är fler som tänkt på det här, men jag har med växande oro noterat att det görs otroligt mycket reklam om analkrämer, krämer mot klåda, krämer mot svamp i underredet (de säger nog iofs underlivet i reklamfilmen) och allmänt kli och skav i de områdena. Det här har förbryllat mig mycket. Jag har funderat över vadan denna krämexplosion beror på. Har vi i Sverige drabbats av en kli-epidemi?? Hur har det i så fall gått till? För tajta byxor? Underkläder i teflon? Duschcremer med stenflis i? Toalettringar av asfalt?

Idag kan jag dock andas ut, när jag inser att det är ett felriktat skott från reklambranschen. Jag läste idag detta lilla utdrag på en community:

"Det enda ställe vi får vara i fred på är toaletten (undersökningar visar att vi spenderar allt längre tid på denna plats för att få stänga av)"

Det är alltså tack och lov inte alls så att vi har enorma problem med kliande rövatov. Vi vill helt enkelt bara få vara för oss själva en liten stund.

2 kommentarer:

rewdboy sa...

så du vet inte orsaken?? fo shizzle?
då kan jag berätta att det beror på att pensjonärerna krubbar så mycket blueberries och sen dunkar på varann så jäkla mycket på russinhusen nuförtiden. och inta använder de pökpåse heller så det har medfört en helt sjukt explosionartat utbredning av veneriska sjukdomar i landet. thats it...

yoakeem sa...

Helt logiskt. Tidigare har man kunnat läsa säljargument som "Du tillbringar en tredjedel av ditt liv i sängen. Det är därför viktigt att du har skön säng och bekväma sängkläder", "Eftersom du spenderar ett par timmar om dagen i köket så underlättar det om du har bra köksredskap" och " Vardagsrummet är det rum där man socialiserar och har det trevligt. Satsa på nya möbler innan vintermörkret kommer".

Om de nu är så att männsikor tillbringar mer tid på toa så antar jag att toan blivit "det nya vardagsrummet". Jag väntar med skräckfylld oro till den dagen då toan tar över efter köket, som den naturliga samlingsplatsen på fester. Men å andra sidan så har ju ni tjejer övar på det i många år enligt mottot; "Tuffa tjejer gör toabesöken tillsammans".