tisdag 11 mars 2008

Jag är inte direkt religiös av mig...

...men så åkte Carola ut ur melodifestivalen med buller och bång. Då tänkte jag att det kanske finns en Gud trots allt.

8 kommentarer:

rewdboy sa...

jamen du röstade ju på NOOOORDMAN??
härreguuu?

han e ju värre en carola...urk

Digidiva sa...

Som kuriosa kan jag nämna ett radioprogram där de pratade just om varför Nordman skulle vara med överhuvudtaget. Så var det nån som ringde in och tyckte det var trist att de är med eftersom melodifestivalen är ett familjeprogram och att Nordman kan skrämma barnen.

Radioprataren sa: Jag tycker Carola skrämmer barn....

Jag tänkte: Är det ingen som minns ett litet band vid namn Lordi som vann hela klabbet förrförra året??

rewdboy sa...

men..eh..lordi va inte bra dom heller.

rewdboy sa...

ok..alltså. carola som person är ju lite läskig. men säg nån som har bättre röst än henne i sverige? de finns inte. iofs så va hennes låt i år ingen vinnare, men hon va hästlängder bättre än nordman.

jag menar..hur ser snubben ut?
hur bra sjunger snubben?
hur rolig är snubbens framträdande?
hur enformiga är inte snubben?
alla låtar låter exakt likadant och enformigt och folk borde tröttnat efter typ hans andra låt. det är ungefär som en kass eurotechnogrupp som slår igenom med en låt som är rätt hyfsad med ett speciellt sound och sen släpper de en singel till som låter nästan exakt likadant med exakt samma ljud (för det var ju så bra förra gången). det funkar inte...förutom i melodifestivalen tydligen...

*huga*

Digidiva sa...

Okej, ETT inlägg till på det här ämnet: Det är inget snack om att Carola är grym på att sjunga. Jag har till och med varit med i hennes fanclub i unga år (se där, då läckte jag en mörk hemlis samtidigt)så hennes talang tvivlar jag inte en sekund på. Och hon får jättegärna fortsätta med sina julshower och halleluja-plattor resten av livet för min del. MEN, melodifestivalen handlar om att vi ska skicka en representant för Sverige ut till Europa. Och fast jag vet att det bara borde handla om musik, så kan jag bara inte lägga min röst på nån som fördömer och förolämpar allt och allt som kommer i dennes väg. Och där har du förklaringen till att jag röstade på Nordman. De är förvisso kassa, men också tämligen menlösa.

rewdboy sa...

omäh. att fördöma och förolämpa är helt ok bara man är snygg. typ som carola. nordman är ful

Digidiva sa...

HAHAHAHAHAHAHA. Tänkte inte på det. Rewdboy, du vinner.

yoakeem sa...

Grejen är ju bara den att kärringen inte ens sjunger bra längre. Hon väser ju fram sina ord. Kanske blev tungan lite skadad under hennes id i livets ord? Hur som helst så vill jag inte henne något ont. Bara hon brinner i en eeeeeeeevighetselden i helvetet så är jag nöjd. Ok, det där var lite schlagerhumor! ;)