torsdag 17 januari 2008

Step it up!

Idag har vi fått stegräknare på jobbet allesammans så nu ska vår stora vårtävling börja! Vi är inte helt på det klara med hur det ska gå till men vi har lite idéer på stora och små målsättningar. En idé är att gå till årets konferensresemål. Vore ju rätt coolt om vi lyckades gå till New York till exempel. Helt klart en morot för mig i alla fall! Sen har vi idéer på "delmål" också i form av att den som gått flest steg under veckan får en flaska vin på fredagen eller nåt dylikt. Våra stegräknare är kopplade till ett program där stegen matas in så det ska bli kul att följa allas (fram)steg!

Det här nya stegandet har redan lett till flera små bieffekter:

Plötsligt är det bra att röka för då går jag upp och ner för trapporna och medan jag röker irrar jag på innergården och samlar ihop steg. Att trappgrannarna tror jag har nån blandning av ADHD/parkinson får jag bjuda på.

Alla mina kollegor småjazzar hela tiden vad de än gör. Det är klart mungipehöjande att se nån göra vanilla ice-steg vid kopiatorn exempelvis. Som ni förstår har det här stegräknandet redan nu lett till en massa små stämningshöjande effekter.

Det här ska bli en riktigt intressant vår.På så många olika plan.To be continued....:-)

Inga kommentarer: