måndag 28 juni 2010

Midsommar med idyll, traditioner och iphone

Midsommar innehöll både traditionella och moderna ingredienser. Vi inledde med sill-lunch i stan. Åkte ut till skärgården och tittade på den traditionella midsommarstångsresningen. Drack det traditionella midsommarvinet. Grillade. Åt en fantastisk tårta. Drack mer vin. Och sen kom iphone in i bilden. Vi gjorde om oss till zombies, tjockisar, gamlisar och spelade dessutom en himla massa spel. Ända tills batteriet dog. Då blev vi traditionella igen och gick upp till logen och tog en svängom. Levande band med utsikt över ett hav där solen håller på att gå ner går inte av för hackor faktiskt. Efter dansen intog vi midsommardrinkar tills det var midsommardag. Så ni förstår att jag har vilat. Ordentligt. Särskilt på midsommardagen. Jag menar, jag behöver ju samla krafterna. Sommaren har ju bara börjat.

fredag 25 juni 2010

tisdag 22 juni 2010

Maggan möter Munch

Just det, en liten rolig bröllopsrelaterad anekdot också. När vi sett kortege, båtfärder och vinkande folkmassor så viskade jag "Se och lär" till Magnus. I någon millisekund var han ganska lik Skriet faktiskt.

Kunglig helg- done

Så har vi då firat Vickan och Daniel ståndsmässigt med kronor och tiaror vid en storskärm. Vi var inte så intresserade av att stå i folkmassorna och trängas så världens naturligaste samlingsplats blev ju så klart Monarki. Vi åt och drack, drack och åt och grät till och med en skvätt. Mest festade vi dock. Söndagen var allt annat än kunglig skulle man kunna säga...


torsdag 17 juni 2010

Akinator, galet beroendeframkallande!

Jag säger inte mer än så, ni får prova själva. Jag har spelat ett gäng gånger och inte lyckats få den att svara fel en enda gång. Galet.

http://en.akinator.com

fredag 11 juni 2010

"Att skeda"- fast på ett lite plågsammare sätt:)

Det är säkert jättebarnsligt, men jag tycker det är sjukt roligt:-D Du får avgöra själv om det är roligt eller bara sjukt:

onsdag 9 juni 2010

Fatbooth- sommarens ultimata skräckkomedi!

Jag laddade ner fet-appen och tycker den är barnsligt rolig. Eller ordet kanske är mysryslig. Eller skojobehaglig. För man får en dubbel känsla. Först skrattar man så man håller på och dör, samtidigt börjar man i bakhuvudet planera att man kanske borde sluta äta och träna dygnet runt. Kolla in de här feta typerna, ni kommer fatta vad jag menar :) Själv ska jag kolla på feta typer på TV. Sen blir det låååååång promenad!







måndag 7 juni 2010

Vad man kan hinna med under en helg!

På fredagen hann jag bli både döv, nerstänkt med skumpa och aw:roséad. Det var bara det sistnämnda som var trevligt, de första två "insatserna" stod ett studentgäng för. De ockuperade halva Rörstrandsgatan och vägrade släppa förbi folk. Sedan blev det en stillsam aw på grappa.

På lördagen tittade vi traditionsenligt på Maran och tyckte synd om alla som sprang och ojade oss över ett par glas vin. Efter det sprang jag iväg till East för drinkar, in på Rigoletto för att se Sex and the city 2 (Ja det är kanske inte något historiskt mästerverk, men den var faktiskt rätt underhållande.), och till slut avrundade vi kvällen på Monarki. Och på Monarki kom den supertrevlga kvällen som vanligt med ett glas vin innan jag ens hunnit beställa något. Dessutom blev vi stammisar! Mycket trevligt.

På söndagen skulle vi försöka köpa balkongmöbler. Jag tror att jag kanske upptäckt det enda man inte kan köpa i stan. Man måste tydligen ut till nåt ruska och juska och pluska och fluska långt ute i h-vete för att köpa utemöbler. Så det blev en macbook pro istället. Inte så illa det heller.:)

Fanny till vänster i Jimmy Choos, jag till höger i Steve Maddens. Vet inte hur Fanny känner sig, men det blir fan mockasinvecka för mig. Skorna är pure evil. Snygga, men pure evil!

Min stammis-nyckelring. Gilla, gilla, gilla. :)


Kommentarer överflödiga tror jag. Macbook pro och jag kommer trivas finfint tillsammans. Det är jag helt övertygad om.



lördag 5 juni 2010

Hej i solskenet!

Sommaren är verkligen, verkligen här nu. Det är hur fantastiskt som helst! Det mindre fantastiska är ju så klart att bloggen som vanligt blir lite lidande. Efter att ha varit svältfödd på sol och värme under så lång tid så måste man maximera tiden i solen och minimera tiden framför datorn. Hur som helst så har veckan som gått varit jättehärlig på många plan. Jag har haft på mig kortärmat hela veckan. Jag har alltså INTE helgarderat med jacka, kofta eller nånting. Idag blir det lite solsken igen, eftersom jag ska titta lite på marathon, sen blir det bioafton inklusive cosmopolitans eftersom jag äntligen ska gå och se SATC 2 med fina Fanny.

Just det, igår hamnade jag mitt i en studentklunga och blev både döv och nedstänkt med skumpa. Som om inte det var nog så vad ser jag utanför granndörren...(Det blev hej då hemmakväll och, hej hej uteservering...)