fredag 30 april 2010

Festlig valborgshelg börjar nu!

Idag: Picnic i Vasaparken. (Ja det ska tamigfan gå om jag så måste klä mig i bävernylon och ekorrhudar) När vi är lagon nedkylda beger vi oss till lämpligt etablissemang och värmer oss. Inga brasor. Bara drinkar. Kommer bli mycket bra.

Imorgon: Då beger vi oss iväg till Stjärnholm där fina Patrik och Annika ska fira att de inte längre behöver leva i synd. Det kommer bli ett fantastiskt bröllop och jag känner redan att risken för lipsills-olympiad är stor. Kommer bli så otroligt, megasuperduperbra.

Söndag: När bröllopsdimmorna lättat någorlunda äter vi alla gemensam slottsfrukost innan det är dags att bege sig hemåt igen. Det kommer också bli mycket bra.

Ja-a,vad säger man. Jag känner att jag älskar den här helgen, så det är väl lika bra att låta den börja då. Ha en underbar valborg allesammans!

tisdag 27 april 2010

Ja men hej igen.

Nu har jag varit där ute i det där analoga och yrat igen. Där är det tokigt kan jag berätta. Jag har bland annat varit och sett The last bounce i Globen. Det var helt galet, tokigt, exceptionellt bra. Där inledde jag med att komma någon minut för sent och akten skulle tydligen börja med att bouncegänget tog sig ner till scenen samma väg som publiken. Så min bounceafton började med att Bouncekillarna höll upp dörren åt mig och önskade mig välkommen. Sen blev allt bara bättre och bättre därifrån.

Med en massa studsadrenalin i kroppen begav jag mig till Monarki (ja, jag vet, igen) där både en massa goda vänner och drinkar mötte upp. En rolig liten detalj var att jag inte hann mer än in så kom bartendern med ett välfyllt vinglas som han gav mig med orden "Du brukar ju gilla vin". Så, ja, man har väl gått och blivit stammis där då.
På lördagen var det invigningsgalej för en kompis nyöppnade affär. Jättebra, förutom att affären ligger i Jordbro. Där hade nån klottrat ner en vägg med ordet mammakullare. Ja, mammakullare. Jag missade inte en bokstav, klottraren gjorde förmodligen det dock. Det var lite roligt. Förutom det så var det roligaste av allt att åka därifrån. Efter vin i hemmahooden började allt kännas normalt och bra igen och nu verkar sommaren faktiskt vara på gång. Det tänker jsg fira genom att köpa mig en stor, mumsig sushi och äta middag på valfri brygga vid Karlbergskanalen.

fredag 23 april 2010

fredagsfakta till frukosten!

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen. En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre. Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens. Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står……
Kvinnan har läst hela den här texten… Mannen tittar fortfarande på sin tumme!=)

fredag 16 april 2010

lördag 10 april 2010

Goooood morgon!

Hej mina älsklingar. Det är lördagmorgon. Klockan är tjugo över sju. Läste ni? Förstod ni? TJUGO ÖVER SJU! Jag har inte varit uppe så här tidigt sen sekelskiftet. Fattar ni hur tidigt det är? Tjugo över kistöppning . Tjugo över onduleringstång. Tjugo över svartvit tv. Jag ska iväg på möhippa nu. Så när ni vaknar om ett par timmar och morgonfikar så har jag förmodligen redan druckit ett par glas champagne. Vi ses på andra sidan. Andra sidan möhippa that is. Om någon uppfinner ett bakfyllepiller (som fungerar) under tiden please, please, please let me know!

fredag 9 april 2010

Söderhavet finns numera på Drottninggatan.

Här kommer en liten fin film på de lika fina lokalerna. Vi har det bra här. Vi ska dricka vin nu för att riktigt känna in hur bra vi har det. Trevlig helg allesammans!

onsdag 7 april 2010

Ett finskt påskägg. Minst lika kul som kinderegg. Eller inte.

Ja just det, efter mediskvällen, som blev ganska lång, kom jag tydligen hem och tyckte det var dags för en model-sejour. Jag minns det inte direkt, men det här är nog en sån gång när en bild säger mer än tusen ord, så håll till godo!

Vid allra första försöket var det tydligen svårt att hålla reda på iphonens enda knapp.

Vid andra försöket börjar jag känna att jag är på gång. Man ser tydligt hur nöjd jag verkar vara: här ska skapas, kreeras, poseras, dokumenteras.
Till sist, insåg jag tydligen ändå att det var för lite styrsel och för mycket vin i fotografen, tog en grimasbild och gick och lade mig. Jag kan säga att jag inte fotade alls nästa dag. Och jag gick absolut inte förbi några speglar.

Påsk påsk fantastiska påsk

Hur lång ledighet man än har, tycker man alltid att man borde haft en enda dag till. Och visst var det så under påsken också, men jag måste samtidigt säga att jag hann med en hel del saker!

- Skärtorsdagsmiddag hos oss med Jocke och Jonas. Detta inkluderade en glutt på Gustafs nya lägenhet och avrundades med öl på Musslan.
- Fredagen var lugn, tv-och godisspäckad
- Lördagen var det utgång med Fanny och vi gjorde uteserveringspremiär på Medis. Dessutom mer än två veckor tidigare än förra året! Såna rekord gillar jag.
Jag hann även med att shoppa, långpromenader både i Hagaparken och runt norr mälarstrand. Och sen var jag och Magnus och kollade runt i lite inredningsaffärer också. Man kan säga att jag var mer intresserad än Magnus. Eller så blev han bara hemmastadd väldigt fort....